Hilux

En ny æra

X-CAB fra 322 860 ,- eks. mva, inkl. engangsavgift* D-CAB fra 337 331,- eks. mva, inkl. engangsavgift*

Hilux. Ustoppelig siden 1968.

Hilux har bygd sitt sterke renommé i alle verdensdeler gjennom nesten 50 år. Nå er den ny, tøffere, sterkere og har bedre fremkommelighet enn noensinne. Den er en sliter som hjelper deg med å løse de tøffeste oppgavene - fra en førerplass som har personbilstandard.

5 stjerner til Hilux i Euro NCAP

Med Toyota Safety Sense sikkerhetsteknologier: Kollisjonsvern, filskiftvarsling, automatisk fjernlyskontroll og skiltgjenkjennelse - har den nyeste generasjonen av Toyota Hilux fått fem stjerner i Euro NCAPs kollisjonstest. Toyota Hilux scoret jevnt høyt med 93% for beskyttelse av voksne, 82% for beskyttelse av barn, 83% for fotgjengere og 63% for sikkerhetssystemer.

 

Kvalitet, holdbarhet og pålitelighet

Hilux sin nye ramme – og karosseristruktur er konstruert for å sikre styrke mens et bredere understell sikrer bedre beskyttelse. Alle komponentene er laget for å bestå de tøffeste tester. Den nye rammen gir også bedre kjøreegenskaper og – komfort i kombinasjon med de nye fjæringene og girkassene.

Enda mer effektiv transport

Med Hilux kan du få gjort mer i jobben og oppleve enda mer i fritiden. Den nye fjæringen gir langt høyrere komfort og kombinert med kapasiteten er denne bilen en skikkelig arbeidshest. Du kan laste mer og utnytte tilhengerkapasiteten opptil 3,2 tonn, mens nyttelasten er på 1 tonn

«Hot» Design

Toyota legger all sin prestisje i Hilux-designet. Her er det kraftige former og linjer som forsterker det robuste inntrykket. Alt fra 3D-grillen til hjulbuene og sideprofilene vitner om stryke og kraft. Kromlisten langs vinduslinjen og tilbudet av felger kan gjøre din Hilux enda tøffere.

Legendarisk tøffhet siden 1968

Med rette er Hilux stolt av sitt renommé for utholdenhet. Helt fra lanseringen i 1968 har denne ikoniske bilen gjort inntrykk over alt den har kjørt. Den har utforsket hele kloden, kjørt rally i den afrikanske ørkenen, besteget vulkaner, tråklet seg dypt inn i Amazonas jungel og nådd til Nordpolen. I 2016 kom en Hilux nok en gang på pallen i Rally Dakar og var blant de tre beste.

 

 

Gjennom legendarisk kvalitet og driftssikkerhet fortsetter Hilux å forbløffe når den erobrer Nordpolen, Islandske vulkaner og Antarktis – og når den oppnår pallplasseringer i Dakar-rallyet. Med karosseritypene fireseters Extra Cab og femseters Double Cab, bygger den nye 8. generasjon Hilux på det legendariske ryktet og driftssikkerheten modellen har opparbeidet seg. Nå redefineres tøffhet for krevende bruk med en ny og sterkere rammekonstruksjon, et forsterket plan, forbedrede 4x4 egenskaper og økt hengervekt.

Samtidig vil den nye Hilux respondere på økt bruk av biltypen til fritidsbruk man har sett de senere årene, med tidsriktig design, høyere komfort, avansert utstyr og økt sikkerhet. Noe som gjør den mer stilig og behagelig å kjøre enn noensinne. Den nye fronten er det tydeligste uttrykket for kombinasjonen av tøffhet og raffinement. Dette oppnås gjennom en “Keen Look” utformet øvre grill og hovedlykter, sammen med en kraftfull støtfanger med en “Under Priority» nedre grill. Den andre horisontale tverrstripen i den øvre grillen går over i den nye lyktegruppen med en unik kjørelys-signatur fra de 12 hvite LED-pærene. Den avanserte lyktegruppen inkluderer også LED nærlys på toppmodellen.

Lasteplanet på nye Hilux er større, sterkere og mer praktisk enn før. Lastelemmen får nå sterkere hengsler og kraftige stålbraketter er benyttet for å holde den i åpen posisjon. Selve planet er sterkere for å redusere skader ved av- og pålessing.

 

Arctic Trucks

Arctic Trucks spesialiserer seg på modifisering og ombygging av firehjulsdrevne bruks- og fritidsbiler for ekstreme forhold. Arctic Trucks ombyggingen vil gi deg mye høyere bakkeklaring, bedre veigrep og forbedret komfort og ytelse på dårlig vei og i terreng. Er du interessert i en ombygd Toyota Hilux fra Arctic Trucks, ta kontakt med oss.

Utstyr og grader

Toyota Hilux kommer i 3 utstyrsgrader; DLX, SR og SR+.

I tillegg kan SR Heavy Duty velges, hvor Hiluxen har fått forsterket fjæring som er tilpasset bruk for deg som kjører ofte med tung nyttelast.

Under finner du hvilket utstyr som kommer som standard på de forskjellige gradene.

x Standard           o Valgfritt           - Ikke relevant

Tekniske data

Seter X-CAB: 4

Seter D-CAB: 5

Nyttelast: 1 tonn

Tilhengervekt: 3,2 tonn

Dimensjoner:

Mål låsteplan:

X-CAB D-CAB
Lengde 1 810 mm 1 525 mm
Bredde 1 540 mm 1 540 mm
Høyde 480 mm 480 mm

 

Motor og girkasse:

2-4l-diesel-24d-150-hp-6-gir-automatisk

2.4L Diesel 24D- (150 HP) 6 gir automatisk

Forbruk blandet kjøring 0,72 l/mil
CO2 blandet kjøring 189 g/km
NOx blandet kjøring 77,7 mg/km

 

2-4l-diesel-24d-150-hp-6-gir-manuell

 

2.4L Diesel 24D- (150 HP) 6 gir automatisk

Forbruk blandet kjøring 0,68 l/mil
CO2 blandet kjøring 178 g/km
NOx blandet kjøring 94,6 mg/km

Vilkår

*Inkl. frakt- lev. og reg.omk. 9 520,- pris er eks. mva
Pris gjelder fra 01.01.2019
Enkeltverdiene som vises er de høyeste eller laveste i det tilgjengelige motorutvalget og er ikke nødvendigvis representative for ett bestemt kjøretøy. Drivstofforbruk og CO2-utslippsverdier er beregnet ved hjelp av kombinert kjøresyklus (gjeldende lovgivning). Med forbehold om trykkfeil og prisendringer