Prius+ Seven

Stasjonsvogn for den bevisste familien

Fra 359 100,-*

Prius+ Seven. Hybrideffektivitet i familieformat.

Prius+ Seven har fått et design og løsninger som passer perfekt for aktive familier og andre bilbrukere med ekstra plassbehov. Den gir plass for opptil 7 personer og 5 av setene kan felles flatt ned i gulvet i alle mulige kombinasjoner slik at bagasjerommet blir hele 1.750 liter. Takket være hybridteknologien er dette en flerbruksbil med enestående drivstofføkonomi og svært lave CO2-utslipp.

Teknologi.

De avanserte funksjonene i Prius+ Seven gjør det enklere å kjøre. De intelligente teknologiene som Head Up Display (HUD) – frontrutevisning, sørger for at du ser viktige data i synsfeltet ditt og den intelligente parkeringshjelpen gjør det uproblematisk å fin manøvrere der det er trangt om plassen. Det blir morsommere å være sjåfør og behageligere å være passasjer.

Hybridbil

Legg merke til disse menneskene. De ser ikke ut til å være på vei mot enda en stressende dag i storbyens bilkøer. Det er fordi de nyter den komfortable og stille hybridteknologien som har en så positiv og avslappende effekt på alle i bilen.

Fleksibiliet

Prius+ Seven gir deg en rekke kombinasjoner av antall passasjerseter og bagaseromsplass. Med 7 passasjerseter i bruk, får du typisk plass til skolesekker eller treningsbagger, og med fem seter i bruk, kan du laste inn hele feriebagasjen. Med midtsetet i andre seterad nedfeldt, rydder du rom for snøbrett og ting av lignende lengde, mens med begge de bakerste seteradene nedfelt, kan du laste inn to sykler.

Utstyr og grader

Toyota Prius+ Seven kommer i 3 utstyrsgrader; Advance, Executive, Executive Skyview og Premium.

Under finner du hvilket utstyr som kommer som standard på de forskjellige gradene.

x Standard           o Valgfritt           - Ikke relevant

Tekniske data

Seter: 7

Dimensjoner:

Vilkår

*Inkl. frakt- lev. og reg.omk. 11 900,-
Prisene gjelder fra 01.01.2019
Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx iht. NEDC Correlated: fra 0,46 l/mil, fra 106 g/km og fra 6,5 mg/km. Med forbehold om trykkfeil og prisendringer